top of page
FB22_6_edited.png

jenny sjöblom
turku

Fablash Beautyn omistaja Jenny on toiminut alalla vuodesta 2014.

Vuonna 2016 Jenny toteutti unelmansa ensimmäisen askeleen ja alkoi työskennellä kokopäiväisesti ripsien parissa. Vuonna 2017 Jenny perusti oman liikkeen ja 2018 hän aloitti maahantuomaan Ruotsissa ja muualla maailmassa tunnettua Look by Linn -merkkiä.

Pikkuhiljaa kehittyi mielenkiinto oman tuotesarjan perustamiseen ja Jenny päätti toteuttaa idean. Tuotesarjan nimeksi tuli Fablash.

Jennyn intohimo on täydellisyys, tarkkuus sekä jatkuva kehittyminen. Jenny kouluttautuu jatkuvasti kansainvälisissä koulutuksissa, sekä osallistuu ahkerasti myös ripsikilpailuihin sekä kilpailijana että tuomarina, joista hän on myös tuonut useamman voiton kotiin.

Vuonna 2020 Jenny päätti avata hänen oman ripsi- ja kulmakoulunsa. Fablash Beauty Training -kouluttajia löytyy ympäri suomea. Syyskuussa 2022 Turkuun avattiin koulutuskeskus. 

Jenny toimii kouluttajana Turussa koulutuskeskusessamme, Fablash Beauty Training Center. 

Jenny kouluttaa sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Koulutettavat koulutukset:

- Klassiset

- Volyymit

- Yhdistelmäkoulutus

- Volyymien lisäkoulutus

- VIP koulutus

- Viuhka workshop

- Learn & compete

- Lashlift

- Kulmien peruskoulutus

- Kulmien laminointi

- Online-koulutukset

  • Instagram
IMG_9575_edited.png

vivian seila
pääkaupunkiseutu

Olen Vivian, 27-vuotias, Vivienne Beautyn omistaja ja toimin Fablash Beautyn kouluttajana pääkaupunkiseudulla. Olen tehnyt töitä ripsien parissa vuodesta 2015, koulutuksia on kertynyt useita vuosien varrella ja olen myös kilpaillut menestyksekkäästi. Työssäni olen erittäin tarkka, rakastan tehdä viimeiseen asti hiottuja ripsiä, jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti suunnitellen. Koen onnistuvani työssäni, kun asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen ja luottavat minuun. Kouluttajana olen tarkka, kannustava ja positiivinen. Autan sinua pääsemään alkuun ripsiurallasi, sekä viemään ammattitaitoasi eteenpäin. Koulutuksemme takaavat sinulle taidot huolelliseen, sekä turvalliseen työskentelyyn. Olen tukenasi myös koulutusten jälkeen! 

 

Koulutettavat koulutukset:

- Klassiset

- Volyymit

- Yhdistelmäkoulutukset 

- VIP koulutukset 

- Viuhka workshop

received_886578362210172_edited.png
  • Instagram

noora rekula

ylläs/äkäslompolo

Minä olen Noora, kauneudenhoitoalan yrittäjä, ja toiminut ripsi- ja kynsiteknikkona vuodesta 2016 alkaen. Hyvin pian kosmetologiksi valmistumisen jälkeen perustin oman toiminimen ja siitä lähtien olen päättäväisesti askel kerrallaan tavoitellut omia unelmiani. Olen hankkinut runsaasti lisäosaamista lukuisista eri täydennyskoulutuksista. Olen ollut myös kansainvälisissä opeissa ammattitaitoa syventääkseni.

Työssäni parasta on jokaisen päivän erilaisuus ja alan jatkuva kehittyminen, sekä sitä kautta uusien haasteiden kohtaaminen. Minulle on tärkeää suunnitella jokaisen palvelun toteutus huolellisesti ja tarkasti, jotta työskentely on tehokasta. Pyrin aina saavuttamaan laadukkaan lopputuloksen palvellen jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Tavoitteenani on viedä rennoissa merkeissä koulutettavien ammattitaitoa eteenpäin. Asiakas saa aina henkilökohtaisen ohjauksen, oli kyseessä sitten osaamisen päivittäminen, laajentaminen tai uuden oppiminen.

Koulutettavat koulutukset:

- Klassiet

- Volyymit

- Yhdistelmäkoulutukset

- VIP koulutus

- Volyymien lisäkoulutukset

- Viuhka workshop

  • Instagram
1EEF5068-B37E-4188-B452-C1D01BB79363_edi

iina heikura

savonlinna

Moikka, olen Iina Heikura 25v Savonlinnasta ja olen yksi Fablash Beautyn kouluttajista.

Olen koulutukseltani kosmetologi, sertifioitu ripsiteknikko sekä kynsiteknikko.

Aloitin kauneudenhoitoalan yrittäjänä 2018 keväällä. Kouluttauduin ensimmäisenä rakennekynsiin sekä klassisiin ripsiin vuonna 2018, josta jatkoin pian sertifioinnin jälkeen volyymiripsien pariin. Näiden koulutusten lisäksi olen käynyt paljon erilaisia lisäkoulutuksia mm. volume advanced 2019, lashlift 2019 , browlift 2019, hyaluronpen 2020 sekä lukuisia koulutuksia myös markkinointiin ja kasvojenhoitoon liittyen.

Työssäni olen tarkka, huolellinen, vaativa mutta myös rento, huonoja vitsejä unohtamatta. Suhtaudun työhöni intohimolla ja minulla onkin jatkuva palo kehittyä urallani koko ajan lisää. Toteutan palvelut sekä koulutukset aina jokaiselle yksilöllisesti suunnitellen, olit sitten aloitteleva tai alalla jo työskentelevä tekijä. Minulle on tärkeää että asiakas saa aina itseään miellyttävän, huolellisesti toteutetun lopputuloksen sekä mukavan kokemuksen käynnistä.

Koulutettavat koulutukset

- Klassiset ripset

- Volyymiripset

- Yhdistelmäkoulutukset

- VIP koulutus

- Viuhka workshop

- Kulmien peruskoulutus

- Kulmien laminointi

- Lashlift

  • Instagram
image0_edited.png

jennica juva
turku

Heippa! Olen Jennica, 31-vuotias kauneudenhoitoalan yrittäjä. Toimin kouluttajana Turussa koulutuskeskuksessamme, Fablash Beauty Training Center. Ripsiteknikon työt aloitin syksyllä 2018 ja siitä asti olenkin tehnyt ripsiä lähes päivittäin sekä kouluttanut itseäni säännöllisesti. Teen itse ripsienpidennyksiä (volyymit,klassiset,hybridit), LashLift-kestotaivutuksia ja BrowLift- kulmien laminointia. Rakastan työtäni yrittäjänä ripsien parissa. Työssäni olen erittäin tarkka ja rauhallinen, kuvaus sopii hyvin myös luonteeseeni. Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu sekä turvallisesti ja oikein tehty työ on kaiken perusta. Tästä syntyy kaunis lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Paras kiitos on kun asiakas palaa luoksesi ja syntyy kestävä asiakassuhde. Kouluttajana olen vaativa ja määrätietoinen samalla myös kannustava, positiivinen ja palkitseva. Minulta saat kaiken avun ja tuen ripsiurallesi. Nähdään koulutuksissa!

Koulutettavat koulutukset:

- Klassiset

- Volyymit

- Yhdistelmäkoulutukset

- Volyymien lisäkoulutukset

- Viuhka workshop

- VIP koulutukset

- Lashlift

- Kulmien peruskoulutus

- Kulmien laminointi

  • Instagram
IMG-20220406-WA0069 (1)_edited.png
IMG-20220718-WA0002_edited.png
IMG-20220810-WA0023_edited.png
IMG-20220727-WA0001_edited.png

maria partanen
rovanniemi/lappi

  • Instagram

veera nenonen 
joensuu

  • Instagram

anna meiksan
äänekoski

Hei, olen Anna Meiksan 31 v, Äänekoskelta ja yksi ihanista Fablash kouluttajista. Olen alalla vuodesta 2016, aloitin kynsien sekä ripsien teon melkein samaan aikaan Raisiossa. Myöhemmin muutin takaisin Helsinkiin ja avasin oman studion. Melkein kaksi vuotta  sitten muutimme maalle Äänekoskelle ja nautimme hiljaisuudesta. Kouluttajana olen tarkka mutta myös helpostilähestyttävä ja tsemppaava, pyrin painottamaan rauhallisuuteen sekä tarkkuuteen. Olen käynyt monia koulutuksia kynsi- ja ripsipuolella. Kynsissä olen myös osallistunut kilpailuhin ja sijoittunut hyvin.

 

Koulutettavat koulutukset:

- Lashlift

- Kulmien peruskoulutus

- Kulmien laminointi

  • Instagram

adriana salerno
italy

  • Instagram
bottom of page